CentOS 6.4
CentOS 6.4

CentOS 6.4

1. Инсталација/Преинсталација на CentOs 6centos6

Овој оперативен систем најчесто се користи за веб сервери поради својата стабилност. Основата на системот е Linux, а тоа значи дека е бесплатен. Поради својата стабилност истотака може да се користи и како работна околина во многу компании и домови.

  • Основна инсталација на оперативен систем
  • Цена : 1180,00 денари

 

2. Конфигурација

  • мрежно користење
  • Цена : 944,00 денари 

  

3. Конфигурација за ВЕБ СЕРВЕР

  • Конфигурација на веб сервер со партиционирање - Цена : 4956,00 денари
  • Инсталација на софтвер за управување со хостинг - Цена : 1180,00 денари
  • Инсталација на дополнителни сигурносни алатки - Цена : 2360,00 денари 

 

 

Инсталација на ОС CentOs 6Инсталација на ОС CentOs 6

 

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.