Интернет продавница
Интернет продавница

Интернет продавница

Денешниот тренд во светот, но и во Македонија е интернет продажбата. Големиот број на издадени кредитни и дебитни картички во Македонија особено на тие што можат да се користат на интернет придонесува продажбата преку интернет да биде во пораст.

 

Голем број услуги, производи како книги, подароци па дури и електронски уреди се купуваат преку интернет.eshop

Од друга страна трошоците за интернет продавница се далеку помали од  трошоците за реална физичка продавница.

Работното време на една интернет продавница не е ограничено што значи дека и вие продавате 24 часа.

 

Ова е мотив за сите мали продавници да почнат да размислуваат за отварање на интернет продавница.

 

Нашиот основен пакет содржи :

  • До 15 производи
  • 1000 МБ простор на интернет
  • 5 ГБ месечен трансфер на податоци
  • SEO оптимизација
  • поврзување со халкбанка за интернет плаќање
  • IP и SSL за безбедно плаќање (во сопственост на ГЛОБАЛ НЕТ)

 

Цената на основниот пакет е : 1180 денари / месечно
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.