ПАКЕТ Д
ПАКЕТ Д

Пакет Д

Пакетот е наменет за портали, односно компании или физички лица кои сакаат да основаат сопствен портал.
Што добивате со ПАКЕТОТ  Д ?

 

  • Комплетено ослмислување на позициите на порталот

  • Поставување на неколку текстови во секоја категорија

  • Поставување до 10 фотографии
  • Поставување на можност за банери и реклами
  • Линкување до социјални мрежи facebook, twitter, linked in ....
  • Можност за самостојна администрација (пристап и упатство за промени на содржина на веб страна на крајот од изработката)
  • Обука за работа со порталот
  • Техничка поддршка на е-маил
  • Гратис хостинг за првата година (секоја наредна година хостингот се плаќа во зависност од пакетот и потребите на клиентот)
  • Гратис регистрација на домен за првата година (секоја наредна година 890 денари - без вклучен ддв 18%)

 

 

 

Основен пакет со Еднојазична поддршка цена за изработка 34.900.00 денари (без вклучен ддв 18%) (еднократно)

 

 

Веб сајтови од овој пакет се :

www.maktel.mk

www.hajdpark.mk

www.dalisteznaele.com.mk

www.vieivasetodete.com.mk

www.kamioni.mk 

 

 

 

 

 

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.