Екстерни дискови
Екстерни дискови

HDD External 2.5" 500GB USB 3.0 WD MyPassport

 

WDBACY5000ABK

500GB / USB 3.0 / USB 2.0
w/ Hardware Encryption

цена: 3180 Ден.

Повеќе: HDD External 2.5" 500GB USB 3.0 WD MyPassport

HDD External 3.5" 2TB USB2.0 Verbatim

 

47514

HDD External 3.5" 2TB USB2.0 Verbatim

Power: +12 VDC input 
Interface: One USB 2.0 port 
Data Transfer Rate: USB 2.0 High Speed: 480 Mb/s 

 

цена: 4580 Ден.

Повеќе: HDD External 3.5" 2TB USB2.0 Verbatim

Наша адреса:
ул. Беласица бр.2 (Скопски Саем)
1000 Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 078 221 696

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.