Основен ценовник за комјутерски услуги
Основен ценовник за комјутерски услуги

Ценовник на услуги

Дијагноза на проблеми (во наши простории):

 • Дијагноза на проблем на десктоп компјутер
 • Дијагноза на проблем на лаптоп компјутер
 • Дијагноза на проблем кај монитор / принтер


356,00 денари

590,00 денари

590,00 денари

 

Компјутерски мрежи (на терен):

 • Конфигурација на рутер
 • Конфигурација на компјутерска мрежа (до 3 комјутери)
 • Конфигурација на компјутерска мрежа (до 5 комјутери)
 • Конфигурација на компјутерска мрежа (над 3 комјутери)


1180,00 денари

1180,00 денари

2360,00 денари

по договор

 

Решавање на други проблеми (во наши простории):

 • Чистење на вируси
 • Бекап на податоци на надворешен хард диск (податоци од 10GB)
 • Бекап на податоци на наш надворешен хард диск (податоци од 10GB)
 • Организација на е-маил (Outlook, Outlook Express)
 • Спасување на податоци од оштетен хард диск
 • Чистење прашина
 • Чистење прашина, подмачкување и менување на паста на кулер од процесор (десктоп)
 • Чистење прашина, подмачкување и менување на паста на кулер од процесор (лаптоп)
 • Вградување на компонента (меморија, графичка карта, ...)


1180,00 денари

200,00 денари

300,00 денари

944,00 денари

~25,000 денари

356,00 денари

826,00 денари

1416,00 денари

236,00 денари

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.