Пакети за одржување
Пакети за одржување

Пакети за одржување

Пакет понуди за одржување на компјутери и компјтерски мрежи со годишен договор

За оние клиенти кои ќе ни ја доверат на одржување нивната компјутерска мрежа и се согласни на годишен договор за решавање на нивните компјутерски проблеми, креиравме пакет понуди по намалени цени. Секој пакет е креиран според потребите на клиентите за месечна интервенција на нивниот деловен компјутерски систем.

 

 

Пакет 1:

 • 2 вклулени интервенции по повик
 • мрежа до 2 компјутери
 • за секој дополнителен компјутер во мрежа - 600 денари / месечно
 • ги опфаќа сите услуги од одржување и сервис на компјутери и компјутерски мрежи
 • секоја наредна интервенција се наплаќа по стандардниот ценовник

2360,00 денари/месечно

 

Пакет 2:

 • 5 вклулени интервенции по повик
 • мрежа до 5 компјутери
 • за секој дополнителен компјутер во мрежа - 600 денари / месечно
 • ги опфаќа сите услуги од одржување и сервис на компјутери и компјутерски мрежи
 • секоја наредна интервенција се наплаќа со попуст од 10% од стандардниот ценовник

5310,00 денари/месечно

 

Пакет 3:

 • 9 вклулени интервенции по повик
 • мрежа до 9 компјутери
 • за секој дополнителен компјутер во мрежа - 600 денари / месечно
 • ги опфаќа сите услуги од одржување и сервис на компјутери и компјутерски мрежи
 • секоја наредна интервенција се наплаќа со попуст од 20% од стандардниот ценовник

9322,00 денари/месечно

 

 

Доколку имате потреба од пакет специјално креиран за ваши потреби, може да ни испратите email на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.