Windows 7 (лиценциран)
Windows 7 (лиценциран)

Windows 7 (лиценциран)

1. Инсталација/Преинсталација на Windows 7 (лиценциран)w7

 • Основна инсталација на оперативен систем
 • Цена : 1180,00 денари

 

2. Драјвери

 • Инсталација на драјвери за Windows 7
 • Цена : 944,00 денари 

 

3. Дополнителна инсталација

 • Дополнителна инсталација на програми (Adobe reader, Avast antivirus Free, Adobe Flash,...)
 • Дополнителна инсталација на надворешни уреди (печатари, мрежни уреди,снекери...)
 • Цена : 944,00 денари

 

4. Бекап на податоци

 • Снимање на ваши податоци на ваш екстерен уред
 • Цена : 944,00 денари

 

5. *Пакет “Две во едно”

 • Инсталација на оперативен систем
 • инсталација на драјвери
 • Цена : 1888,00 денари

 

6. *Пакет “Три во едно”

 • Инсталација на оперативен систем
 • бекап на податоци
 • инсталација на драјвери
 • враќање на податоци
 • Цена : 2832,00 денари
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.