Skype кредити за разговор
Skype кредити за разговор

Skype кредити за разговор

Ценовникот по кој може да разговарате преку SKYPE e на ::: следната страна :::

Доколку сте веќе корисник на SKYPE и би сакале да имате кредит за разговори, или доколку сакате да станете корисник на SKYPE може да не контактирате преку email (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.)

skype


Цената за 10Еур SkypeOut кредит е 1050 денари (Со вклучено ДДВ18%)
Уплатата направете ја на

ГЛОБАЛ НЕТ - Скопје
Комерцијална Банка - сметка број : 300000001516631
со назнака : за SkypeOut кредит.

По уплатата известете не по email за името на Skype под кое треба да се уплати Вашиот кредит и ќе добиете дополнителни инструкции како веднаш ќе го добиете кредитот за разговори.

 

 

 

 

 

 

 

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.