Корпоративен идентитет
Корпоративен идентитет

Корпоративен идентитет

е севкупниот имиџ на една корпорација, фирма или бизнис во очите на публиката, како што се клиенти, инвеститори или вработени. Основна задача на секоја компанија е да го гради својот корпоративен идентит од почеток, а тоа значи препознатливост почнувајќи од логото на компанијата.

Како што секоја позната компанија во Македонија е препознатлива по своите карактеристики, пример за тоа се TINEX, Рептил маркети, Пивара Скопје, некои туристички агенции, така треба и вие да почнете да ја градите својата компанија.

Наша задача ќе биде да креираме препознатливи карактеристики за Вашата компанија, од лого до слоган за Вашата компанија.

 

Со тоа ќе бидете неколку чекори пред вашата конкуренција.

 

identity1 identity2 identity3

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.