Регистрација на домени
Регистрација на домени

Регистрација на домени

marnet2  marnet pravilnik1  

 

Домени Минимален период Регистрација Продолжување Трансфер
.mk, .net.mk, .com.mk, .org.mk 1 година 944,00 денари 767,00 денари 944,00 денари
.com, .info, .org, .biz 1 година 1180,00 денари 1180,00 денари 1180,00 денари
.eu, .de, .me 1 година 1180,00 денари 1180,00 денари 1180,00 денари

 

Сите дадени цени се со вклучен ддв 18%

НАРАЧКА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ..:: ТУКА ::.. 

 

ВЕ МОЛИМЕ ДА ГИ ПРОЧИТАТЕ НАШИТЕ ПРАВИЛА И УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА .МК и .МКД Домени ..:: ТУКА ::..

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.