SSL сертификати
SSL сертификати

SSL сертификати

ssl logoОсновна задача на издавачите на SSL сертификатите е да ја валидираат вашата компанија односно идентитетот, со тоа што клиентите на Вашиот веб сајт ќе бидат сигурни за постоење на компанијата и имаат соодветна сигурност.

Најчесто се користат за веб сервери и за e-commerce веб сајтови преку кои се продаваат одредени услуги и производи.


Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.