Thawte 123 SSL
Thawte 123 SSL

Thawte 123 SSL

Thawte SSL123 is a low-cost SSL solution. The certificate is usually issued in just minutes** and is also easy to install. Thawte validates your domain ownership before issuing the certificate. Thawte SSL123 Certificates includes a FREE Thawte Trusted Site Seal and FREE reissues.Основна задача на издавачите на SSL сертификатите е да ја валидираат вашата компанија односно идентитетот, со тоа што клиентите на Вашиот веб сајт ќе бидат сигурни за постоење на компанијата и имаат соодветна сигурност.

е истотака ефтин сертификат. Најчесто се издава за беколку минути и лесно се инсталира. Сертификатот ја потврдува вашата сопственост на доменот пред тој да биде издаден.  Самиот сертификат дава гаранција за безбедност до $100,000 


Цената на сертификатот е : 5310,00 денари/годишно со вклучена дедицирана IP адреса.

 

Контактирајте не за дополнителни информации.
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.